čtvrtek 17. března 2011

Sousedovo lejno

Na rohožce leží pytlík na psí exkrementy. I s obsahem. Po chodbě panelového domu se line patřičný zápach. "Udělejte s tím něco," klepne na dveře dotčený soused sbíhající z horního patra. Majitel bytu zírá mezi futry na rohožku, ale rychle mu dojde, o co jde. A začne válka ala Zítra to roztočíme, drahoušku!
Takový scénář mohlo mít dnešní ráno u nás v paneláku. Můj muž totiž po svítání viděl souseda, kterak venčí boxera.
Psík se vesele vykakal, páníček jej vesele pochválil a oba vesele vykročili domů. Můj drahý stál opařený u chodníku. "Kdybych se na něj z dvou metrů významně nedíval, jestli to uklidí!" rozčiloval se pak doma, mával mobilem s fotkou obstojně vydařeného výměšku a krátce na to mi oznámil plán své smělé pomsty.
Zvítězila jsem. Nakonec jsem svému Mirkovi Dušínovi zabránila distribuovat sousedovi zpět jeho lejno. Stálo mě to však hodně úsilí. Mimo jiné jsem také, já starý srab v mezisousedských vztazích, slíbila (protože vložení na Lepší místo bohužel v tomto případě nic nevyřeší, neb jeho cesta je schůdná pro problémy jiného typu: na mapu kauz se můžete podívat tady), že o jeho zážitku napíšu na blog. Třeba pomůže, když se o podobných věcech bude alespoň psát.
Ačkoliv chápu, že manželovo řešení by bylo minimálně hmatatelnější. A možná by se v tom bytě pod námi přeci jen někdo chytil za nos. Nejen kvůli zápachu.

1 komentář:

  1. As a end result, enabling well timed prosecution is now a vital focus for researchers. Illegal gamblers are more probably to|usually tend to} be at-risk, 토토사이트 moderate-risk, or problem gamblers and fewer {likely to|more probably to|prone to} be nonproblem gamblers than those who gamble legally. As a end result, problem playing is extra frequent amongst individuals who gamble illegally on-line, leading to points similar to despair, alcohol and drug abuse, family breakup, debt, and suicide [18–21]. “Ocean’s story” is now being forgotten, and both the authorized and illegal playing industries are laughing at the NGCC. They are increasing rapidly and the dangerous effects that follow are rising as nicely. Fourth, we are going to certain that|be sure that|ensure that} some social good comes out of the playing at the IRs.

    OdpovědětVymazat