středa 21. listopadu 2012

Inzerát. Značka: Programátor

Ta jehla v kupce sena přeci někde musí být!
Sháníme programátora. Ano, zdá se, že spustit nějaký ten "webík" dnes už umí skoro každý: "Vždyť přeci i ten Péťa udělal naší vesničce tááák hezký ten internet!"
Mno.
Jednoho právě sháníme. Lhostejno, jestli v kalhotách nebo v sukni. Každopádně ale šikovného, který se už nějaký ten čas pohybuje v oboru, v byznysu se říká, tuším, seniora. Na věku ovšem nezáleží. Musí to být ale trochu srdcař, aby rozuměl, proč má projekt Lepší místo smysl. A měl by mít také na základě svých zkušeností názor, zda stačí naše současné stránky vylepšit nebo by bylo lepší je rovnou celé smazat. Pak nechť je klidně zarovnaný sbírkou monitorů z devadesátých let nebo zasypaný bednami od pizzy a kelímky od coly, společný jazyk určitě najdeme. Klidně může jít i o programátorskou firmu. Ačkoliv jsme neziskovka, nechceme totiž spolupráci jen z lásky nebo ideálu, ale také za peníze. A pro našeho vysněného programátora je máme.

Nějaké ty odbornosti přímo v jazyce patřičném:
Hledáme senior C# programátora s minimálně jedním rokem praxe programování webových aplikací.
Znalosti:
  • Microsoft .NET 4.0
  • ASP.NET MVC 2
  • Microsoft SQL Server
Repository je nyní v SVN, uvažujeme o přesunutí do Git (Bitbucket).
Na dohodu nebo na částečný úvazek.

Veškeré další informace poskytneme a na tipy, vtipy, náměty či připomínky se těšíme na e-mailu chci@lepsimisto.cz. Nebo dole v komentářích. Nebo na našem Facebooku, Twitteru či Google+. Díky!

Žádné komentáře:

Okomentovat